14 jul Lasse & Marije

Zij komt uit Nederland, hij uit Denemarken. Zij houd van romantisch, hij van stoer. Zij is gek op pilates, hij speelt 1e bij Ajax.

Voor dit prachtige koppel mochten wij het styling-concept vormgeven voor hun droomhuwelijk. De twee   liggen qua style niet dicht bij elkaar en aan ons de taak om dit tot een sfeervol geheel te maken. Je ziet de eenvoud in de styling met goud als luxe accent hier en daar toegevoegd. In de mooie bloemen hebben we veel gebruik gemaakt van olijf, wit en pastel tinten. De handgeschreven signs zijn gemaakt op chalkboard. Voor dit koppel mochten we ook de huisstijl ontwerpen, deze vind je door de gehele bruiloft terug en tevens in de door ons ontworpen kaart. De dag; Een relaxte sfeer met beide families en vrienden op 1 plek.

De locatie Duin & Kruidberg te Santpoort, een klassiek sprookjesachtig landgoed met een mooie parktuin. Om de juiste sfeer voor dit koppel te mogen verwezenlijken was een mooie uitdaging. We hebben een mooie samenhang gecreëerd tussen de locatie en het thema. De eyecatcher voor de dag is de prachtige asymmetrische entree boog, deze heeft een prominente plek gekregen op het terras. De ceremonie vond buiten plaats, precies zoals we hadden gehoopt. De taart stond op een 5 meter lange sweet table ten midden van de serre. De dinerzaal had een make-over gekregen compleet met luchtige dinerstoelen.

Voor het feest liep je de met olijftakken en minilampionnen versierde trap af naar beneden. Hier was een passende strakke lounge sfeer met een mega bar en onze MUCH LOVE snoepkar. Na afloop ontving iedereen een heerlijke miniprosseco met bedanktag.

_MG_15s45_MG_152245 _MG_154s5

Credits fotografie: AV Fotoreportages, weddingplanner: Astrid Blaauw, trouwjurk: Cymbeline, trouwpak: Tom Ford, visagie: Beautiful Bride Company, trouwambtenaar: Marjan van Ooijen, kinderopvang: La Nou Nou, zangeres: Paula Leek, DJ: Jeroen Nieuwenhuize via Swinging, band: Coverband The Tour, photobooth: Fotokist, weddingstyling: Much Love, bruidstaart: Cakeworks, kapsel bruid: MB Creations, visagie Bruid: Juddy Dekker, bloemist: Bloom your Life, videograaf: Royal Rushes, locatie: Landgoed Duin & Kruidberg Santpoort.

Geen reactie's

Geef een reactie