11 okt Bart & Anna

Een Nederlandse bruidegom en een bruid uit de Verenigde Staten. Thema: oer-hollands Delfts blauw! Delfts blauw gekleurd servies, bijpassende servetten, een geweldige bloemenzee in verschillende blauwe tinten, lampionnen in goud, wit en blauw.. het was amazing!

Het overleg over de bruiloft, de planning en de styling liep meestal via Skype, waarbij het vaak puzzelen was wanneer en hoe omdat Bart en Anna in de VS wonen. Gelukkig kan Bart goed voor tolk spelen, wat voor mij heel fijn was als über Hollandse dame 😉 Al met al werd het een fantastische dag met de first look bij de ceremonie, zoals het in de VS de gewoonte is. Na de ceremonie werden er foto’s gemaakt in de tuin van het kasteel. Tijdens de toast kwam de grote verassing van de ouders van Anna: een Mexicaanse Mariachi Band! Voor het diner konden we ons geluk niet op: styling tot in de kleinste details! Alles kwam hier samen en omlijstte deze prachtige internationale bruiloft.

Credits fotografie: Lotte Marie Photography; styling: Much Love; bloemen: Margriet Bloembinders; locatie: Kasteel Kerckebosch Zeist.

1Reactie
  • Alida
    Geplaatst op 10:14h, 15 mei Beantwoorden

    Ziet er prachtig uit! Wat doe je dit goed!!!

Geef een reactie