De hipste winterjassen

Ben je op zoek naar een trendy winterjas voor het najaar? Dan zijn er verschillende stijlen waar je uit kan kiezen. Een aantal stijlen zijn al enkele jaren in de mode, zoals de teddy jas, terwijl andere stijlen pas populair zijn geworden. We zochten uit wat de meest geschikte winterjassen zijn voor het najaar. Lees het hieronder!

Teddy jassen

Zoals we al hebben benoemd, komen teddy jassen eigenlijk elk jaar weer terug. Daarom mogen ze ook niet missen in jouw garderobe. Dit jaar kun je zowel lange teddy jassen, als korte teddy jassen vinden. Wil je meegaan met de trend? Dan kies je voor een cropped teddy jas in een felle kleur. De kleuren okergeel, paars en oranje zijn dit jaar erg in. Hiermee zal je ongetwijfeld opvallen en de show stelen.

Puffer jassen

Nog een stijl die jaarlijks veel terugkomt is de puffer jas. Deze winterjassen zijn zowel geschikt voor de winter als voor de herfst. De gewatteerde jassen komen elk jaar weer terug, maar net wat anders. Ze zijn extreem warm en ideaal als het erg koud is buiten. Ook zijn ze trendy en zal je niet achterlopen met de trends. De puffer jas is verkrijgbaar in verschillende modellen en kleuren, waardoor er altijd wel wat tussenstaat voor jou. Kies wat bij jouw stijl past.

Quilted jassen

Ook quilted jassen zijn erg trendy. Deze jassen zijn wat chiquer dan de puffer jassen waar we het eerder over hebben gehad. Het heeft veel weg van wat ruiters tijdens het paardrijden dragen. De quilted jas is een meer stijlvolle uitvoering van deze jassen en mag zeker niet missen aan je kapstok.

Metallic jas

Je hebt het vast wel eens meegemaakt; je loopt in de avond over straat en ziet iets schijnen. Uiteindelijk blijkt het gewoon een metallic jas te zijn. Dit is een van de nieuwere trends van het najaar, waarmee je volop kunt schitteren. Wij raden een mooie zilveren metallic jas aan, omdat dit een echte eyecatcher is. Deze jassen werden volop gespot op de catwalk bij onder andere Valentino.

Fake fur jas

Echte bonten jassen zijn niet duurzaam en diervriendelijk, dus een vriendelijke en betaalbare variant hiervan is een fake fur jas. Ze bestaan geheel uit nepbont of hebben een kreeg gemaakt van nepbont. Houd je niet van felle kleuren? Dan raden we een zwarte of bruine fake fur jas aan. Anders kun je ook gaan voor een felle en aparte kleur, zoals blauw en roze.

Recente blog artikelen