De leukste cadeaus voor een bachelorette party

Een vrijgezellenfeest is een belangrijk moment voor de bruid in spe. Het is een gelegenheid om plezier te hebben en onvergetelijke herinneringen te creëren met vrienden voordat zij in het huwelijksbootje stapt. Als je op zoek bent naar cadeau tips voor een bachelorette party, zijn er talloze mogelijkheden om uit te kiezen. Of je nu op zoek bent naar iets avontuurlijks, iets om te ontspannen of iets grappigs, er is voor iedereen wel iets te vinden. In dit artikel staan leuke cadeau-ideeën die perfect zijn voor een vrijgezellenfeest.

Herinneringen maken

Het is natuurlijk super leuk om samen met de bruid en een groep vrienden een onvergetelijke dag te beleven. Iets waar je samen voor altijd op terugkijkt. Denk hierbij aan een boottocht leuk in de zomer, varend over mooie plassen en rivieren met hapjes, drankjes en muziek. Gezelliger kan het niet. Of als je wat meer avontuur en adrenaline wilt is paintball en goede optie maar kijk uit voor de bruid, de bruiloft komt nog! Wat het ook altijd goed doet is een wijnproeverij of cocktail workshop; ontdek wie de beste bartender is.

Een avontuurlijke ervaring

Voor echte de waaghalzen, geef de bruid een onvergetelijke ervaring, zoals een parachutesprong op Texel, bungeejumpen tijdens een weekendje Spanje of een ritje in een raceauto op het circuit van Zandvoort. Wil je iets minder adrenaline voelen dan is een potje karten ook altijd nog een optie! Vergeet vooral niet foto’s en filmpjes te maken, zodat er altijd naar dit gave moment teruggekeken kan worden.

Gepersonaliseerd cadeau

Het is erg origineel en leuk om een gepersonaliseerd cadeautje te geven. Denk hierbij aan het graveren van de naam en initialen op een fles wijn, tequila, rum, gin of een andere favoriete drank van de bruid. Of als de bruid binnenkort op huwelijksreis gaat, is een gepersonaliseerde koffer een geweldig cadeau. Je kan ook een zachte badjas borduren met de naam van de bruid of haar toekomstige initialen.

Een giftcard om jezelf te verwennen

Tussen alle stress door is het erg fijn om je even te ontspannen. Perfect voor de bruid die wel wat ontspanning kan gebruiken voor de grote dag. Hier een aantal ideeën; Alles zal vast wel heel erg vast zitten door de stress, een massage is hier het perfecte antwoord op. Een dildo is ook nooit verkeerd, een lekker dagje naar de spa (alleen of samen) en een  manicure/pedicure is ook een goed idee net voor de bruiloft. Dan ziet alles er weer spik en span uit.

Een praktisch cadeau

Wat het ook altijd goed doet zijn cadeaus die je na je huwelijk ook nog gebruikt. Bijvoorbeeld thuis, met vrienden of familieleden. Het is dan ook leuk om telkens als je er naar kijkt of het gebruikt te denken aan de mensen die het je hebben gegeven. Een paar ideeën die je zou kunnen kopen zijn; Een barbecue, die kan iedereen altijd goed gebruiken, een spelletje of accessoires voor in huis/tuin denk hierbij aan een tuinset, bloembakken, een schilderij of stoel. Check vooral even of ze überhaupt een tuin/ruimte hebben voor wat je wilt gaan geven. 

Een vriendenboek

Je weet het vast nog wel van vroeger een vriendenboekje. Dat gaan we herintroduceren, het is namelijk erg leuk om van alle gasten of alleen vrienden en familie die komen naar de bruiloft een vrienden/fotoboek te maken. Hierin staan leuke tekstjes, herinneringen van vroeger en vooral heel veel grappige en lieve foto’s. Je kunt er ook voor kiezen om het boekje op de bruiloft open te leggen, zodat gasten er dan nog wat in kunnen schrijven.

Kies jij voor juist een activiteit of een verwen cadeau zodat ze nog even lekker kan ontspannen? De bruid gaat met deze cadeaus hoe dan ook een leuke bachelorette party hebben. Veel plezier met geven!

Recente blog artikelen