Kerstcadeau

Kerst is een van de mooiste periodes van het jaar. Het wordt lekker gezellig en iedereen kijkt ernaar uit om samen lekker te eten en drinken met vrienden en familie. Als werkgever is dit het perfecte moment om je team te belonen. Bedank je team voor zijn harde werk met een mooi kerstcadeau. 

De vraag die resteert is wat nu precies een goed kerstcadeau is. Je wilt natuurlijk niet met een saai cadeau aankomen dat niemand eigenlijk leuk vindt. Ga je bijvoorbeeld voor een traditioneel kerstpakket of wil je eens wat nieuws proberen? 

In dit artikel lees je alles dat je moet weten over verschillende kerstcadeaus. Zo kun jij de juiste keuze maken en ervoor zorgen dat je werknemers een mooi cadeau krijgen.

Kerstpakket 

Als je denkt aan een kerstcadeau, dan zie je natuurlijk meteen kerstpakketten voor je. Een traditioneel kerstpakket doet het altijd goed onder de werknemers. Dit is een doos waar veel luxe producten in zitten die tijdens de feestdagen kunnen worden geconsumeerd. 

Er is een ruime keuze aan kerstpakketten. Je kunt voor een heel duur kerstpakket gaan waar veel voedsel in zit, maar je kunt ook voor een heel klein kerstpakket kiezen. Welke het best is, hangt natuurlijk van je budget af.

Verder bevat een kerstpakket voor iedereen leuke producten. In de doos zitten meestal namelijk meerdere producten. Een traditioneel kerstpakket is perfect als je niet zeker weet wat voor kerstcadeau je wilt geven.

Digitale kerstmarkt

Als je geen kerstpakket cadeau wilt doen, dan zijn er natuurlijk nog veel meer opties. Een digitale kerstmarkt is een modern concept dat erop gericht is om het personeel zelf een cadeau te laten kiezen.

Het werkt heel eenvoudig. Je kunt heel snel een soort van webshop laten opzetten en hier verschillende producten in plaatsen. Deze producten kunnen door het personeel als cadeau worden gekozen. Jij bepaalt hoeveel euro ieder persoon mag besteden op de digitale kerstmarkt. 

Het grote voordeel van een digitale kerstmarkt is dat het personeel zelf een cadeau kan kiezen. Op deze manier voorkom je dat je een cadeau geeft dat het personeel eigenlijk helemaal niet leuk vindt.

Stel zelf een cadeau samen 

Wil je liever een gepersonaliseerd cadeau geven. Dan kun je ervoor kiezen om zelf een cadeau samen te stellen.

Dit kan bijvoorbeeld een kerstpakket zijn waarbij je zelf bepaalt wat voor producten in het pakket moeten komen. Daarnaast kun je het cadeau versieren en er een gedicht bij doen om het af te maken. 

Het maakt niet uit welk cadeau je kiest. Het is puur een persoonlijke voorkeur welk cadeau het beste is. 

Recente blog artikelen